Wij benaderen iedere catering als maatwerk, zowel klein als groot. In een persoonlijk gesprek komen we samen met u altijd tot een optimale invulling voor een onvergetelijke dag!

 

Mogelijkheden

Catering kan op vele manieren en van klein naar groot worden verzorgd. Klassiek, trendy of chique, alle stijlen zijn bij ons mogelijk. Zowel de gerechten en drankjes als de programmering en aankleding worden geheel in de door u gewenste stijl op elkaar afgestemd. Alles is mogelijk, van klein tot groot!

 

Bovenstaande zaken kunnen we zowel bij ons zelf als op locatie voor u bereiden en verzorgen.

Koken op locatie

Wij beschikken over een eigen mobiele keuken. Dit houdt in dat wij alles op locatie bereiden, oftewel versheid ten top. De mobiele keuken biedt plaats aan alle benodigde apparatuur om ons gehele assortiment aan gerechten te bereiden. Dit houdt in dat we gevarieerde hapjes kunnen bereiden voor bij een borrel, maar het is ook mogelijk een compleet meergangen diner voor u te verzorgen.

 

BBQ pakketten
Koken op locatie
Bedrijfsfeesten
Warme & koude buffetten
Hapjesbuffetten
Recepties & Jubilea
Trouwen
Foodtrucks

BBQ pakketten

Genieten van een volledig verzorgde barbecue, heerlijk! Van het Huys Catering voorziet u graag van een gevarieerde barbecue met verrassende vleesgerechten. Uiteraard aangevuld met diverse salades, brood, aardappelgarnituur en originele hapjes.

 

Verschillende BBQ pakketten 

U heeft keuze uit verschillende BBQ pakketten om de BBQ volledig op uw wens aan te laten sluiten. Er zijn 8 soorten pakketten voor jong en oud. In overleg zijn er meerdere soorten vlees of vis per pakket mogelijk. Mist u iets in de pakketten? In overleg met u komen we samen altijd tot een passend pakket.

 

 

 

 

Koken op locatie

Wij merken dat onze gasten het steeds meer waarderen om van onze diensten gebruik te kunnen maken op een zelf gekozen locatie. En daar denken we uiteraard graag in mee.

 

Of het nu gaat om een lunch, diner met een Drentse biefstuk of een BBQ op locatie, alles is in overleg mogelijk.

 

Doordat we zelf beschikken over alle benodigde faciliteiten, kunnen we flexibel inspelen op iedere behoefte van klein tot groot. Bovendien helpen we u graag om met de juiste aankleding een unieke sfeer te creëren. U vraagt, wij draaien!

 

Voorbeelden voor koken op locatie zijn:

 • Lunchen op locatie
 • Biefstuk op locatie
 • BBQ op locatie
 • Proeverij op locatie
 • Warme en koude buffetten op locatie
 • Walking Diner op locatie

 

Walking Diner

Eens op een geheel andere wijze dan normaal dineren met een grote groep? Kies voor een Walking Diner! U proeft verschillende lekkernijen en zit niet constant op dezelfde plek.

 

U kunt ook kiezen voor de Proeverij van Van het Huys. Dit biedt u de mogelijkheid om van veel verschillende hapjes te mogen proeven. Dat wordt genieten!

 

Tevens bieden wij zowel kleine als grote groepen een uitgebreid 3, 4 of 5-gangen diner.

 

knop geinteresseerd


Bedrijfsfeesten

Bent u op zoek naar een cateraar voor de hapjes en drankjes tijdens uw bedrijfsfeest om er een onvergetelijke en spectaculaire avond van te maken? 


Van het Huys zorgt ervoor dat uw werknemers en/of gasten niks te kort komen. Beginnen met een uitgebreid diner gevolgd door heerlijke hapjes en drankjes om vervolgens met de voetjes van de vloer te gaan op muziek van de DJ of van een live band! Uiteraard geheel naar uw wens.

 

Decoratie

Wij zorgen voor een geschikte aankleding en decoratie in iedere ruimte. Ons personeel zal uw gasten verblijden met heerlijke petit fours waar uw bedrijfslogo op getoond wordt.

 

We komen natuurlijk ook graag bij u op locatie de catering verzorgen.

 

knop geinteresseerd


Warme & koude buffetten

Door de jarenlange ervaring is Van het Huys Catering meer en meer gespecialiseerd in het maken van warme en koude buffetten. We hebben daarmee al vele tevreden gasten mogen bedienen in Drenthe en omgeving.

Er wordt altijd gebruik gemaakt van verse en streekgebonden producten (bv. asperges). Ook houden wij rekening met de seizoenen waardoor u gedurende het jaar soms wisselende toepassingen zult zien in gekozen producten. Live Cooking bij uw buffet? Onze kok bereidt een aantal gerechten zoals gamba's en biefstuk van de haas à la minute voor u. Een mooie toevoeging op uw buffet.

 

Hieronder een kleine impressie van de mogelijkheden bij onze buffetten. Elk buffet zal met u besproken worden en volledig op uw wensen worden aangepast!

 

knop geinteresseerd

 

 

KOUDE GERECHTEN

 

Diverse soorten stokbrood met kruidenboter
Diverse soorten soep
Rauwe ham met meloen
Rollade
Diverse salades (pasta-, huzaren-, scharrel ...)
Vers fruit
Appelcompôte / Stoofperen
Gemengde salade met brie, sinaasappel en dressing
Rauwkostsalade

 

AMUSES 

 

(Geserveerd in een glaasje)

 

Gerookte kip met ananas

Carpaccio met Parmezaanse kaas, pijnboompitten en truffelmayonaise

Geitenkaas met abrikoos

Brie met walnoot en sinaasappel

 

WARME GERECHTEN

 

Varkenshaas champignonroomsaus

Saté van de haas
Kipfilet roerbak
Sparerib
Schnitzel
Stoofvlees
Biefstuk
Rundergehaktballetjes

 

 

BIJGERECHTEN

 

Gebakken aardappelen
Warme groenten
Rijst of nasi
Pomme duchesse
Aardappelkroketten
Pepperfriet

 

VISGERECHTEN

 

Hollandse garnalencocktail
Gerookte paling
Gerookte forel
Verse zalm (heel)
Zalmsalade
Tonijnsalade
Makreel
Haring

 

 

GRAND DESSERT

 

Vele soorten handgemaakte ijstaarten
Verschillende soorten bavaroistaarten

Proeverij van minidesserts
Vers fruit
Verse slagroom

Hapjesbuffetten

Eens iets anders dan anders? Kies voor een hapjesbuffet. Originele hapjes op uw feest of partij waar nog lang over nagesproken zal worden!

 

Diverse broodsoorten met tapenades, kruidenboter en olijven. Eventueel aangevuld met:

 • Salades
 • Saté van de haas
 • Kip
 • Gamba's

Informeer gerust naar de mogelijkheden voor de samenstelling van uw hapjesbuffet.

 

knop geinteresseerd


Recepties & Jubilea

Zoekt u een cateraar die u volledig ontzorgt tijdens een receptie? Van het Huys biedt u een receptiearrangement om uw receptie tot een groot succes te maken. Wij beschikken tevens over vele faciliteiten voor een presentatie, licht en geluid.

 

Het receptiearrangement kan o.a. bestaan uit:

• Ontvangst met koffie/thee en gebak
• Receptiedrankjes
• Zoutjes en nootjes op tafel
• Warm en koude hapjes

 

Laat ons horen wat u wensen zijn, wij denken graag met u mee.

 

Bijna Abraham of Sarah? Bijna 25 jaar (of misschien al wel veel meer) getrouwd? Een belangrijk moment om bij stil te staan en absoluut één groot feest van te maken. Van het Huys bezorgt u een onvergetelijke dag, voor jong en oud!


Zo komen wij langs in uw eigen tuin met onze mobiele keuken om u te voorzien van heerlijke hapjes en drankjes. En... uiteraard wordt er gedacht aan de kleintjes!

 

knop geinteresseerd


Trouwen

Van het Huys Catering kan uw gehele trouwdag verzorgen op een door u zelf gekozen locatie. In diverse gemeenten is het al mogelijk om in uw eigen tuin het huwelijk te laten voltrekken door een trouwambtenaar. 

 

Een mogelijke invulling van het dagprogramma

Na het ontvangen van de felicitaties is het tijd voor het aansnijden van de bruidstaart en serveren we koffie/thee. Daarna volgt een luxe lunch voor uw daggasten op de manier zoals u het prettig vindt, formeel of juist lekker informeel. Aansluitend is er gelegenheid voor een rustmoment en aan het eind van de middag start een receptie waarbij we gasten verwelkomen met een champagnetoren of ander welkomstdrankje.

 

Het avondmaal

Ook 's avonds kunnen wij een uitgebreid diner voor u verzorgen. Van bbq of warm en koud buffet tot walking diner met life cooking, alles is mogelijk. 

 

Een knalfeest!

's Avonds gaan de voetjes natuurlijk van de vloer! Uw gasten zullen de gehele avond voldoende voorzien worden van drankjes en verschillende warme en koude hapjes. Wij zorgen ervoor dat de ruimte geheel naar uw wensen is ingericht en kunnen bovendien helpen met het verzorgen van entertainment, muziek of cabaret.

 

Faciliteiten

Wij beschikken tevens over alle benodigde faciliteiten qua vervoer, inrichting, aankleding, tenten en mobiele (buiten)keukens. 

 

Kortom, in overleg komen we samen tot de perfecte invulling van uw onvergetelijke trouwdag!

 

knop geinteresseerd


Foodtrucks

Sinds kort zijn wij tevens in het bezit van 3 hippe foodtrucks en een Tuk Tuk! Ze zijn snel en flexibel inzetbaar en geven een geheel eigen uitstraling aan uw feest of evenement. Wij kunnen eigenlijk alles verzorgen vanuit de foodtrucks, van eenvoudig en snel tot uitgebreid. Er kunnen zowel dranken als volledige gerechten worden geserveerd vanuit de foodtruck.

 

Waar kunt u bijvoorbeeld aan denken?

 • Koffie met gebak
 • Broodje hamburger
 • Hot dog
 • Nasi met saté
 • Uitgebreid hapjesbuffet
 • Biefstuk op locatie

 

Operationeel

Ook als uw feest of evenement niet bij ons in de buurt is, kunnen wij de foodtrucks terplekke brengen. Wij zijn tevens in het bezit van alle benodigde apparatuur en eigen cateringmeubilair om de juiste sfeer voor uw feest of evenement te creëren.  

 

Promotiewagen

De foodtruck is eventueel ook in te zetten als promotiewagen tijds uw evenement. Kortom, een foodtruck is voor ieder bedrijfs- of privéfeest de perfecte oplossing!

 

Steekijs

Een authentieke steekijswagen op uw feest of evenement? Dat kan, wij kunnen hem leveren met de benodigde hoeveelheid steekijs en materialen.

 

knop geinteresseerd