Wij benaderen iedere catering als maatwerk, zowel klein als groot. In een persoonlijk gesprek komen we samen met u altijd tot een optimale invulling voor een onvergetelijke dag!

 

Gastvrijheid Van het Huys

Gastvrijheid Van het Huys betekent dat we onze gasten echt willen verrassen en in de watten willen leggen. Lees hier meer over onze zaak en onze werkwijze.

Het ontstaan

Van het Huys Catering is in 2015 ontstaan door de vele cateringklussen die we op dat moment uitvoerden onder de vlag van Boshof Odoorn. De afgelopen jaren hebben wij al veel tevreden klanten mogen bedienen en hebben we ons steeds meer gespecialiseerd in het faciliteren van catering op locatie. Daarom hebben we besloten deze activiteiten onder de naam Van het Huys Catering uit te voeren.

 

Werkwijze

Wij vinden het belangrijk om onze gasten echt te verrassen en in de watten te leggen. Alles is in overleg mogelijk. Met typische Drentse gastvrijheid zult u door één van onze medewerkers geholpen worden. Heeft u speciale wensen? Dan denken we graag met u mee.

Gastvrijheid Van het Huys Catering
Het team van Van het Huys Catering

Team

Wij (Arnoud en Roelien) zijn, samen met ons gezin, trotse eigenaar van Boshof Odoorn en Van het Huys Catering. Al sinds de beginjaren worden we daarin ondersteund door Wim & Tamara, inmiddels ook al bijna 20 jaar vaste waarden in het team. Daarnaast bestaat het team voornamelijk uit jonge talenten uit het dorp en de omgeving. Aangevuld met studenten en oud werknemers die af en toe nog eens bijspringen. Al met al een topteam! Dat voelt erg goed en is toch ook wel een mooie kracht richting onze gasten.

Duurzaamheid

Waar mogelijk proberen we ons steentje bij te dragen aan een beter milieu.

 

Een aantal voorbeelden zijn:

  • We kopen kwalitatief goede en verse producten als vlees, vis, groenten (asperges), zuivel en ijs zoveel mogelijk in bij lokale leveranciers.
  • Afval en etensresten worden gescheiden.
  • Oud papier wordt ingezameld door plaatselijke verenigingen.
  • Ons bedrijfswagens zijn zo groen mogelijk en we respecteren de milieuzones in steden.
  • Wij maken gebruik van borden en bekers van suikerriet en gerecycled karton in plaats van plastic. Ons bestek is biologisch afbreekbaar.
Van het Huys Catering Emmen

Vacature

We zijn altijd op zoek naar goede mensen. Lijkt het jou iets om bij ons in de catering aan de slag te gaan?

 

Kom gerust eens langs voor een kennismaking of stuur je motivatie & CV naar:

 

info@vanhethuyscatering.nl