Wij benaderen iedere catering als maatwerk, zowel klein als groot. In een persoonlijk gesprek komen we samen met u altijd tot een optimale invulling voor een onvergetelijke dag!

 

Warme & koude buffetten Van het Huys

Door de jarenlange ervaring van onze chef koks is Van het Huys Catering meer en meer gespecialiseerd in het maken van originele warme en koude buffetten. We hebben daarmee al vele tevreden gasten mogen bedienen uit Drenthe en omgeving.

 

Seizoensgebonden gerechten

Er wordt altijd gebruik gemaakt van verse en streekgebonden producten. Ook houden wij bij het samenstellen van de buffetten rekening met de seizoenen. Daardoor zult u gedurende het jaar soms wisselende verse producten terug zien.

 

Uw buffet zelf samenstellen

U bepaalt eigenlijk altijd zelf de invulling van uw buffet en kunt het zo gek maken als u wilt. Wij bieden vele uiteenlopende mogelijkheden in gerechten van eenvoudig tot uitgebreid en luxe.

 

Zo bepaalt u zelf ook het budget dat u per persoon wilt besteden.

 

Ik ben geïnteresseerd 

 

Buffetten Van het Huys

Mogelijkheden

U kunt variëren met juist die dingen die u lekker vindt. Daarbij rekening houdend met zowel jonge als oudere gasten in uw gezelschap. Om u een idee te geven:

  • Van diverse broodsoorten met tapenades, kruidenboter en olijven tot heerlijke salades in verschillende thema’s.
  • Van een amuse met geitenkaas en abrikoos tot carpaccio met Parmezaanse kaas, pijnboompitten en truffelmayonaise.
  • Van saté tot biefstukpuntjes van de haas.
  • Van een Hollandse garnalencocktail tot een hele verse zalm
  • Van een ijsbonbon tot een proeverij van minidesserts.

 

Uiteraard worden alle gerechten geserveerd met de passende bijgerechten, sauzen en garnituren. 

Vegetarische & dieetwensen

Wij houden graag rekening met uw speciale vegetarische wensen, diëten en allergieën. Onze koks zullen dan voor u passende en smakelijke gerechten op maat bereiden.

 

Live Cooking bij uw buffet? 

Om het helemaal speciaal te maken is life cooking een mooie toevoeging op uw buffet. Onze kok bereidt dan een aantal gerechten, zoals gamba's en biefstuk van de haas, à la minute voor u aan het buffet.

 

Themabuffet

Wij kunnen ook een themabuffet voor u samenstellen. Daarbij staat dan bijvoorbeeld een land als Spanje of Italië of een seizoen in de vorm van een stamppot of wild centraal.

 

Het is tevens mogelijk om een proeverijbuffet samen te stellen met allerlei kleine hapjes.

Buffetten Van het Huys

 

< Ga terug naar de mogelijkheden