Wij benaderen iedere catering als maatwerk, zowel klein als groot. In een persoonlijk gesprek komen we samen met u altijd tot een optimale invulling voor een onvergetelijke dag!

 

Receptie of jubileum

Zoekt u een cateraar die u volledig ontzorgt tijdens een receptie? Van het Huys Catering biedt diverse arrangementen om uw receptie of jubileum tot een groot succes te maken.

 

Eigen faciliteiten en materialen

Wij beschikken tevens over vele eigen faciliteiten en materialen om de sfeer en aankleding op iedere locatie af te stemmen uw gezelschap. 

 

Iets te vieren?

Bijna Abraham of Sarah, 25 jaar getrouwd of een werkjubileum? Een belangrijk moment om bij stil te staan en absoluut één groot feest van te maken. Van het Huys bezorgt u een onvergetelijke dag, waarbij rekening wordt gehouden met de wensen van jong en oud!

 

Ik ben geïnteresseerd 

 

 

Receptie of jubileum

Arrangement zelf samenstellen

Het receptiearrangement kan geheel naar uw eigen wensen worden samengesteld. Om u een idee te geven:

  • Ontvangst met koffie/thee en gebak
  • Receptiedrankjes zelf afhalen aan de bar of laten bedienen
  • Zoutjes en nootjes op tafel
  • Warm en koude hapjes op schalen
  • Hapjesbuffet
  • Warme & koude buffetten

 

Laat ons horen wat u wensen zijn, wij denken graag met u mee.

Invulling & faciliteiten

Door de jaren heen hebben we veel ervaring opgedaan met de invulling van een onvergetelijke receptie of jubileum. Wij helpen u dan ook graag om van uw gelegenheid iets speciaals te maken.

 

Daarnaast kunnen wij meedenken in bijvoorbeeld een activiteitenprogramma, artiesten en/of DJ’s en faciliteiten als licht, geluid en een podium.

 

Laat ons uw wensen vooral horen!

Invulling & faciliteiten

 

< Ga terug naar de mogelijkheden