Wij benaderen iedere catering als maatwerk, zowel klein als groot. In een persoonlijk gesprek komen we samen met u altijd tot een optimale invulling voor een onvergetelijke dag!

Wij benaderen iedere catering als maatwerk, zowel klein als groot. In een persoonlijk gesprek komen we samen met u altijd tot een optimale invulling voor een onvergetelijke dag!

 

Catering van bedrijfsfeesten verzorgd door Van het Huys

Bent u op zoek naar een cateraar voor de verzorging van uw zakelijke bijeenkomst, bedrijfsfeesten of feestelijke opening van uw bedrijfspand? Wij denken graag met u mee om er een speciale gelegenheid van te maken. 

 

Eten & drinken

Wij bieden diverse arrangementen aan voor iedere feestelijke gelegenheid. Van koffie met gebak, tot originele hapjes of een uitgebreid warm & koud buffet. Alles is in overleg mogelijk, van eenvoudig tot uitgebreid en luxe. Van het Huys Catering zorgt ervoor dat uw gasten niks te kort komen.

 

Ik ben geïnteresseerd 

 

Alles is in overleg mogelijk

Om u een idee te geven sommen we hieronder een aantal mogelijke gelegenheden op waarbij wij de catering kunnen verzorgen. 

  • Bedrijfsfeest 
  • Personeelsfeest 
  • Feestelijke opening van uw bedrijfspand
  • Vergadering
  • Congres
  • Zakelijk evenement
  • Jubileum
Bedrijfsfeesten Van het Huys Catering
Catering van bedrijfsfeesten

Koken op locatie met eigen faciliteiten en materialen

Wij beschikken over eigen mobiele keukens, koelwagens en foodtrucks. Allen zijn voorzien van benodigde apparatuur om ons gehele assortiment aan gerechten op iedere mogelijke locatie te bereiden.

 

Wij kunnen tevens meedenken in het realiseren van benodigde vergunningen, faciliteiten en materialen voor uw bijzondere locatie.

 

Catering op locatie in Drenthe

We kunnen bedrijfsfeesten zowel bij onszelf in Boshof 5 als op locatie voor u verzorgen. Wij zijn bekend in Drenthe in gebieden als Exloo, Valthe, Klijndijk en Borger, maar ook rondom Emmen, Assen, Stadskanaal en Coevorden zijn we actief. Ook als uw bedrijfsfeest niet bij ons in de buurt is, gaan we graag met u in gesprek over de mogelijkheden. Kortom, zoekt u een cateringbedrijf in Groningen, Friesland of de rest van Nederland, laat het ons gewoon weten.

Bekijk een impressie

 

Feestelijke invulling

Door de jaren heen hebben we veel ervaring opgedaan met de invulling van een zakelijke bijeenkomst, bedrijfsfeest of feestelijke opening van uw bedrijfspand. Wij helpen u dan ook graag om van uw gelegenheid iets speciaals te maken.

 

Wij zorgen ervoor dat de aankleding en sfeer geheel zijn afgestemd op uw wensen en gezelschap.

 

Daarnaast kunnen wij meedenken in bijvoorbeeld een activiteitenprogramma, artiesten en/of DJ’s en faciliteiten als licht, geluid en een podium.

 

Laat ons uw wensen horen. 

Catering van bedrijfsfeesten

 

< Ga terug naar de mogelijkheden