Wij benaderen iedere catering als maatwerk, zowel klein als groot. In een persoonlijk gesprek komen we samen met u altijd tot een optimale invulling voor een onvergetelijke dag!

 

Trouwen

Van het Huys Catering kan uw gehele trouwdag verzorgen op een door u zelf gekozen locatie. In diverse gemeenten is het al mogelijk om in uw eigen tuin het huwelijk te laten voltrekken door een trouwambtenaar. 

 

Een mogelijke invulling van het dagprogramma

Na het ontvangen van de felicitaties is het tijd voor het aansnijden van de bruidstaart en serveren we koffie/thee. Daarna volgt een luxe lunch voor uw daggasten op de manier zoals u het prettig vindt, formeel of juist lekker informeel. Aansluitend is er gelegenheid voor een rustmoment en aan het eind van de middag start een receptie waarbij we gasten verwelkomen met een champagnetoren of ander welkomstdrankje.

 

Het avondmaal

Ook 's avonds kunnen wij een uitgebreid diner voor u verzorgen. Van bbq of warm en koud buffet tot walking diner met life cooking, alles is mogelijk. 

 

Een knalfeest!

's Avonds gaan de voetjes natuurlijk van de vloer! Uw gasten zullen de gehele avond voldoende voorzien worden van drankjes en verschillende warme en koude hapjes. Wij zorgen ervoor dat de ruimte geheel naar uw wensen is ingericht en kunnen bovendien helpen met het verzorgen van entertainment, muziek of cabaret.

 

Faciliteiten

Wij beschikken tevens over alle benodigde faciliteiten qua vervoer, inrichting, aankleding, tenten en mobiele (buiten)keukens. 

 

Kortom, in overleg komen we samen tot de perfecte invulling van uw onvergetelijke trouwdag!

 

knop geinteresseerd