Wij benaderen iedere catering als maatwerk, zowel klein als groot. In een persoonlijk gesprek komen we samen met u altijd tot een optimale invulling voor een onvergetelijke dag!

 

Foodtrucks

Sinds kort zijn wij tevens in het bezit van 3 hippe foodtrucks en een Tuk Tuk! Ze zijn snel en flexibel inzetbaar en geven een geheel eigen uitstraling aan uw feest of evenement. Wij kunnen eigenlijk alles verzorgen vanuit de foodtrucks, van eenvoudig en snel tot uitgebreid. Er kunnen zowel dranken als volledige gerechten worden geserveerd vanuit de foodtruck.

 

Waar kunt u bijvoorbeeld aan denken?

 

Operationeel

Ook als uw feest of evenement niet bij ons in de buurt is, kunnen wij de foodtrucks terplekke brengen. Wij zijn tevens in het bezit van alle benodigde apparatuur en eigen cateringmeubilair om de juiste sfeer voor uw feest of evenement te creëren.  

 

Promotiewagen

De foodtruck is eventueel ook in te zetten als promotiewagen tijds uw evenement. Kortom, een foodtruck is voor ieder bedrijfs- of privéfeest de perfecte oplossing!

 

Steekijs

Een authentieke steekijswagen op uw feest of evenement? Dat kan, wij kunnen hem leveren met de benodigde hoeveelheid steekijs en materialen.

 

knop geinteresseerd