Wij benaderen iedere catering als maatwerk, zowel klein als groot. In een persoonlijk gesprek komen we samen met u altijd tot een optimale invulling voor een onvergetelijke dag!

Wij benaderen iedere catering als maatwerk, zowel klein als groot. In een persoonlijk gesprek komen we samen met u altijd tot een optimale invulling voor een onvergetelijke dag!

 

Mogelijkheden Van het Huys Catering

Catering kan op vele manieren en van klein tot groot worden verzorgd. Klassiek, trendy of chique, alle stijlen zijn bij ons mogelijk. Zowel de gerechten en drankjes als de programmering en aankleding worden geheel in de door u gewenste stijl op elkaar afgestemd. 

 

Alles is in overleg mogelijk, van intiem tot uitgebreid en luxe!

U kunt ons zowel benaderen voor een goed verzorgd BBQ-pakket als een groot feest voor 3000 gasten. Van het Huys Catering zorgt ervoor dat iedere gelegenheid, zowel klein als groot, onvergetelijk wordt op elke gewenste locatie. 

 

Koken op locatie met eigen faciliteiten en materialen

Wij beschikken over eigen mobiele keukens, koelwagens en foodtrucks. Allen zijn voorzien van benodigde apparatuur om ons gehele assortiment aan gerechten op iedere mogelijke locatie te bereiden. Wij kunnen tevens meedenken in het realiseren van benodigde vergunningen, faciliteiten en materialen voor uw bijzondere locatie.

 

Catering in Drenthe

Bovenstaande zaken kunnen we zowel bij onszelf in Boshof 5 als op locatie voor u verzorgen. Wij zijn het meest bekend in Odoorn, Exloo, Valthe, Klijndijk en Borger. Maar ook voor catering in Midden Drenthe, rondom Emmen, Assen en Coevorden, bent u bij ons aan het juiste adres.

 

Catering in Friesland, Groningen en Overijssel

Ook als uw feestelijke gelegenheid, zakelijke bijeenkomst of evenement niet dicht bij ons in de buurt is, gaan we graag met u in gesprek over de mogelijkheden. Onze faciliteiten en materialen maken het mogelijk om catering te verzorgen in heel Nederland.

Mogelijkheden Van het Huys Catering
Mogelijkheden Van het Huys Catering Emmen

Foodtrucks in Drenthe

Wij beschikken inmiddels over een ruime hoeveelheid foodtrucks in alle soorten en maten. Klein en groter in diverse kleuren zijn ze een mooie toevoeging aan uw feestelijke gelegenheid, zakelijke bijeenkomst of evenement.

 

Vegetarische & dieetwensen

Wij houden ook graag rekening met uw speciale vegetarische wensen, diëten en allergieën. Onze koks zullen speciaal voor u passende en smaakvolle gerechten bereiden.

 

Kinderen

Ook de kinderen mogen natuurlijk meegenieten! Wij hebben een aantal leuke gerechten voor onze kleine gasten samengesteld, maar de bekende favorieten zijn uiteraard ook aanwezig.